Edukacije za liječnike

Mesotrax edukacije održavamo u suradnji s prof.dr.sc. Srećkom Budijem, spec. opće i plastične kirurgije, prvi licencirani stručnjak za primjenu Mesotrax mezoniti u Republici Hrvatskoj.

Edukacije se dijele na dva dijela: osnovna (za mezoniti) i napredna (Mesotrax COG lift niti) edukacija. Sastoje se od teoretskog dijela i praktičnog rada na modelima. Svaki polaznik nakon edukacije dobiva međunarodno priznati certifikat.


Edukacija 08. 10. 2016.

U dobroj atmosferi 08.10.2106. održali smo još jednu edukaciju u prostorijama naše poliklinike pod vodstvom prof.Srećka Budija. Svi polaznici upoznali su se sa novim tehnikama apliciranja Mesotrax mezonti kao i sa potpuno novom generacijom niti za postizanje što boljih rezultata rejuvenacije i zatezanja kože.


Edukacija 14. 05. 2016.


Edukacija 02. 04. 2016.


Edukacija 13. 02. 2016.


Edukacija 12. 12. 2015.


Utisci liječnika

Mesotrax mezoniti su vrlo jednostavno primjenjive. Nema kontraindikacije osim bolesti kože i aktivnih akni. Rezultati su odlični, a bez ikakvog štetnog učinka. Također su i cijenom prihvatljive što je u današnje vrijeme itekako važno.

Dr. Sanja Lazarić

 

Tretman Mesotrax mezoniti me oduševio i kao liječnicu i kao pacijenta. Metoda je brza, jednostavna, gotovo bezbolna, učinkovita i dugotrajna. Najnovija metoda pomlađivanja i idealno rješenje svim osobama koje žele zadržati prirodni izgled pri čemu je mimika lica očuvana, a ne žele se podvrgnuti kirurškom face liftingu.

Dr. Ivana Najev, Split